Casio SE-S400 unusual error

Support, Help & Advice Forum

Casio SE-S400 unusual error

Postby grahamrhind on Sat Feb 25, 2017 2:24 pm

Hi all,

A colleague has been programming his Casio SE-S400 and has come across an unusual problem. When in normal use (i.e. REG), he adds an amount, then tries to use the CA/Amt Tend button, but he just gets a long beep. There is no error message. He can finish a transaction using the CH or CHK buttons, but not using the CA button.

We suspect a bad setting somewhere, but I've read the manual forwards and backwards in two languages, and cannot find the solution.

If anybody can point me in the right direction, I'd be very grateful! lB
grahamrhind
 
Posts: 2
Joined: Sat Feb 25, 2017 2:17 pm

Re: Casio SE-S400 unusual error

Postby grahamrhind on Sat Feb 25, 2017 3:10 pm

I stumbled upon the answer, and will post it here for any others who get this error.

It looks like, in his enthusiasm, my colleague had re-programmed the CA key without realising it, so it expected figures rounded off in a certain way. I reset this and the problem was resolved.
grahamrhind
 
Posts: 2
Joined: Sat Feb 25, 2017 2:17 pm

Re: Casio SE-S400 unusual error

Postby Findersbane on Thu May 24, 2018 8:31 pm

Hi, I am having the same issue after trying to program an OBR button. How did you reset the ca button?
Findersbane
 
Posts: 2
Joined: Thu May 24, 2018 7:56 pm


Return to Casio Cash Register Equipment

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

x