J2 fidelity gpos how do I clear data

Support, Help & Advice Forum

J2 fidelity gpos how do I clear data

Postby Deck128 on Wed Jul 25, 2012 9:01 pm

Hello,

We currently have a few fidelity gpos terminals including a total control pc for reporting.

The gpos terminals are becoming slow due to the size of the databases stored on the gpos terminals. I have backed everything up and done all the reporting I require.

How do I clear down the data on the epos which has slowly built up.

I have looked everywhere including the gpos programming utility.

We no longer need the historic data?

Does anybody know how to clear the data so no historical data exists on the gpos terminals themselves.

When launching the gpos software it shows 89.3 % of the database used.

Regards
Paul
Deck128
 
Posts: 2
Joined: Wed Jul 25, 2012 8:51 pm

Re: J2 fidelity gpos how do I clear data

Postby Deck128 on Thu Jul 26, 2012 1:56 pm

Worked it out in the end.

Created a Macro using a System Operation Command.

Z reports now running in seconds. All database are at 0.3%

Regards
Paul
Deck128
 
Posts: 2
Joined: Wed Jul 25, 2012 8:51 pm

how to clear plu's

Postby fixerkev on Thu Feb 26, 2015 12:56 pm

Deck128 wrote:Worked it out in the end.

Created a Macro using a System Operation Command.

Z reports now running in seconds. All database are at 0.3%

Regards
Paul
fixerkev
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 12, 2015 1:07 am

Re: how to set all stock levels to zero

Postby fixerkev on Thu Feb 26, 2015 12:58 pm

fixerkev wrote:
Deck128 wrote:Worked it out in the end.

Created a Macro using a System Operation Command.

Z reports now running in seconds. All database are at 0.3%

Regards
Paul
fixerkev
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 12, 2015 1:07 am


Return to Fidelity Total control/GPOS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron

x