Using macro to reset all totals in s key mode

Support, Help & Advice Forum

Using macro to reset all totals in s key mode

Postby Andyp on Mon Jun 19, 2017 8:33 pm

Hi there ... have spent the day setting up some macros to automate report printing. Have managed to do them all eventually. I also wanted to use a macro to reset all the totals after a stocktake. Tried to set up using "macro s" to simulate turning the key to s position then i do the next part choosing option 2 from the menu. When running the macro it comes back with 'mode error' at the point of choosing option 2

Cannot understand why getting this .... i have seen it before when turning key to a different mode without clearing back to main menu .... but can't see why it would do it in a macro ...

Any ideas ???
Andyp
 
Posts: 4
Joined: Mon Jun 19, 2017 8:20 pm

Re: Using macro to reset all totals in s key mode

Postby andy-the-diver on Tue Jun 20, 2017 8:04 am

darned - failed psychic school again ........ the till type we are talking about just isnt coming through - guess i need to change the batteries on my crystal ball lB !what
andy-the-diver
 
Posts: 2169
Joined: Tue Sep 22, 2009 5:23 pm

Re: Using macro to reset all totals in s key mode

Postby Andyp on Tue Jun 20, 2017 3:19 pm

Good point .... i thought as it asked for make and model when registered it would put that on automatically .... doh .... its sam4s ser-7000 ☺
Andyp
 
Posts: 4
Joined: Mon Jun 19, 2017 8:20 pm

Re: Using macro to reset all totals in s key mode

Postby andy-the-diver on Thu Jun 22, 2017 7:31 pm

late reply as i didn't want to post a negative answer without confirming my assumption.
the fact is you cannot use macros in s mode
andy-the-diver
 
Posts: 2169
Joined: Tue Sep 22, 2009 5:23 pm

Re: Using macro to reset all totals in s key mode

Postby Andyp on Thu Jun 22, 2017 11:15 pm

Ok ... so it gives you the option of macro s but it cannot be used. Often wonder how these software designers / developers get these jobs .... why would they do that !


Thanks Andy .... have tried all sorts to try to bypass the error but guess will have to admit defeat.
Andyp
 
Posts: 4
Joined: Mon Jun 19, 2017 8:20 pm

Re: Using macro to reset all totals in s key mode

Postby Andyp on Fri Jun 23, 2017 8:19 am

Ok so just had another look ... macro will work ok if i turn the key to correct position first ... so at least its a bit easier. I guess its a security thing but would be nice if could turn off if not wanted.
Andyp
 
Posts: 4
Joined: Mon Jun 19, 2017 8:20 pm


Return to Sam4s Cash Register Equipment

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

x